logga

Offical Partner of:
stockholm 000

Hästar som varit

 • Loppan

  Loppan, f. 2002 San Quintero XX. ca 163 cm

  Loppan kom till ridskolan som femåring och har varit under utbildning av Annelie. Loppans mamma har placeringar i Internationell Fälttävlan, i 1,40 hoppning och SM i dressyr för unga ryttare. Detta med Nina Linja i sadeln. Loppan är en super snäll häst som alltid gör sitt absolut bästa i båda grenarna. En perfekt häst för dig som ska börja hoppa då hon är lagom framåt och gör det mesta själv. Den perfekta nybörjar hästen.   
 • tomhast

  Niro, f. 2002, De la Gardie - Watzmann, ca 170

  Niro är en mycket snäll häst som kom till ridskolan under våren 2012. Det är en häst som är lagom i allt. Bra i både dressyr och hoppning. En häst som inte tycker om att bli lämnad själv utan vill gärna ha sällskap hela tiden. Har en kraftig flockinstinkt.  
 • Frallan II

  Frallan, f. 1996, Imp. Irland. ca 134 cm

  Frallan heter egentligen French Park. Hon har tidigare tävlat Msv-hoppning som privatponny både i Sverige och på Irland. En något framåt ponny som är känslig i munnen. Snäll både i stallet och vid ridning.  
 • tomhast

  Black Pearl, f 2008, Robin Z- Szopul, ca 163 cm

  Black Pearl även kallad pärlan kom hit till ridskolan våren 2014. En mycket snäll häst som älskar att bli ompysslad. Även väldigt snäll i ridningen men kräver en stadig ryttare med en stadig hand.  
 • Carmen

  Carmen, f. 2003, Akribori, ca 165 cm.

  Carmen kom till ridskolan våren 2009 och utbildades då av ridskolans personal. Hon är ett trevligt sto som är känslig för vikt och hjälper, men kan bli lite sur om hon får för många och för långa signaler på en gång. Tydliga och snabba hjälper passar perfekt på denna dam. Hon älskar att hoppa och gör det väldigt väl. Vissa elever kan ha svårt att följ med i språnget då hon hoppar för bra.  
 • tomhast

  Coolcandy "Kulan", f. 2008, ca 160 cm

  En trevlig och snäll liten dam som vet vad hon vill. Hon kom till ridskolan hösten 2012 som helt ohanterad och är nu klar, hösten 2014, för att gå in fullt i verksamheten. Kulan är en MYCKET snäll häst som aldrig vill någon något illa. Hon älskar att bli ompysslad i stallet! Detta är fortfarande en ung häst som kräver en lugn ryttare med tålamod.  
 • Dior

  Dior, f. 1998, Dinaro – Amiral, ca 168 cm lätt i typen.

  En jättetrevlig och possitiv häst som alltid göra sitt bästa. Hon blir ibland spänd när hon inte förstår eller det blir för mycket hand. Dior är en snäll häst både i stallet och i ridhuset. Kräver en lugn och stadig ryttare.   
 • tomhast

  Jack, f. 2008

  En korsning halvblod och Friser vilket ger en stadig snäll herre. Detta är en mycket snäll och social kille som vill göra sitt bästa. Än så länge är han lite "valpig". En stor häst som ännu inte har full koll på sin kropp och av den anledningen behöver ganska mycket stöttning i ridningen för att ha koll på sin stora kropp. Man kan ändå se att han från vecka till vecka blir starkare och stadigare.  
 • tomhast

  Marbeja, f 2005, Maraton- Ganesco ca 163 cm

  Marbeja är en mycket uppskattad ridskolehäst av våra elever på de flesta nivåerna. Hon är väldigt känslig för ryttarens vikt och hand men vill alltid försöka göra rätt.Bra i både hoppning och dressyr.  
 • Nessie

  Nessie, f. 2001, Dammen - Ulfung, ca 158 cm

  Nessie kom till ridskolan sommaren 2005 som då utbildades av Elin. Har startat 1,10 hoppning. En bestämd dam som kräver en stadig ryttare som kan rida framåt. När hon är igång är hon en jättetrevlig häst i både dressyr och hoppning. Gillar inte så mycket att bli ryktad och ompysslad men är i gengäld desto trevligare vid ridningen. Nessie är mycket omtyckt av våra elever.  
 • Waltino

  Waltino, f. 2002, Warsteiner - Walör , ca 178 cm.

  Walle är en av våra största hästar. Han är en känslig häst som kräver en stadig ryttare med stadiga hjälper. Walle hoppar gärna men inte så fint alla gånger. I dressyren är han mycket fin om ryttaren gör rätt.  
 • Picasso

  Picasso, f. 1995, Steinbeck – Portyr, ca 170 cm normaltyp.

  Picasso är en trevlig och ambitiös häst som alltid ställer upp. Han kom till ridskolan som 5-åring, då utbildades och tävlades han av ridskolans personal. Som 6-åring började han gå in i lektionsverksamheten. En favorithäst för många i dressyr. Han gör alltid sitt jobb på ett bra sätt och är lätt att lära sig dressyrrörelser på. Picasso är också väldigt snäll vid hoppning men kan behöva en lite extra pusch när hindrena blir större. En perfekt nybörjarhäst och läromästare.  
 •   Bella II

  Bella, f.1996, Imp. England ca 146 cm

  Bella är en snäll fast känslig ponny. Hon är en trevlig som sköter sig bra i både hoppning och dressyr. En ponny som vill mycket och alltid försöker göra sitt bästa, kan bli spänd ibland när hon inte riktigt förstår hjälperna. Tidigare varit privatponny och då tävlat upp till LA-hoppning.  
 •   tomhast

  Bobby, f Imp Danmark

  En mkt trevlig liten c-ponny som är supersnäll i stallet att pyssla med. Kan bli stark i ridningen, framförallt galoppen. Men med en lugn och stadig hand så lyssnar han väl till sin ryttare.  
 • tomhast

  Fantasy, f. 1999, imp Västervik, ca 140 cm

  En superfin och bra lektionsponny. Snäll i stallet som älskar att bli ompysslad. Snäll i ridningen, både hoppning och dressyr. En lyhörd ponny som lyssnar till sin ryttare och gör sitt bästa. Har lite större gång och språng vid hoppningen.   
 • tomhast

  Felix, f 1999, imp Irland

  En fin D-ponny som kom aug 2014 tillsammans med storhästen Jack. En MYCKET snäll häst som gör precis vad man vill. Väl skolad innan han kom till ridskolan vilket gör honom trygg i alla lägen.Detta tror vi kommer bli en perfekt nybörjarhäst när han kommit in på ridskolan ordentligt.   
 • Flash II

  Flash, f. 1991, Pelle - Vera. ca 137 cm

  Flash är lagom framåt och är bra på det mesta. Han tycker bäst om att hoppa och vill gärna att man rider med en lätt hand, annars kan han dra tygeln ur handen på ryttaren. En mycket omtyckt ponny bland våra elever.    
 • Lemon II

  Lemon, f. 1994, Okänd. ca 147 cm

  En lagom D-ponny som alltid försöker göra sitt bästa. Hon är snäll och trevlig på alla sätt och vis. Bra i både dressyr och hoppning. Lemon är den hungrigaste ponnyn i stallet och passar då gärna på ett ta sig ett snacks när hon går förbi höbåset. En av stallets handikapphästar.   
 • Leopold

  Leopold, f. 1998, Imp. Irland. ca 134 cm

  Alltid kallad Leo är detta utan tvekan stallets minsta busfrö. Det är en snäll häst men han vill att det alltid ska hända något annars blir det långtråkigt. Kan se lite sur ut men gör ingenting, han vill bara bli ompysslad. Denna B-ponny älskar att hoppa.    
 •  tomhast

  Lord Byron "Lorden", f. 1990 ca 139 cm

  Lorden är en lånad ponny som egentligen heter Lord Byron. Han är väldigt snäll både i stallet och på ridbanan. Lorden är född 1990 och är väldigt pigg för sin ålder.  
 •  Mattie

  Mattie, f. 2000, Imp.Irland. ca 140 cm

  Mattie är en framåt och känslig ponny som har en stor gång. Snäll men vill tro att skänkeln alltid betyder öka. Tycker att dressyren kan bli lite tråkig men hoppar mer än gärna.  
 •  Ringo II

  Ringo, f. 1998, Imp. Irland. ca 147 cm

  En D-ponny valack som kommer från Irland. Ringo kom till ridskolan hösten 2005. Det är en snäll och trevlig ponny som är känslig för vikt och hand. Bra på det mesta. Perfekt ponny när man ska börja med hoppning. Passar utmärkt i alla grupper och nivåer. En av stallets handikapphästar.  
 •  Start fighter II

  Star Fighter, f. 2003, okänd härst. ca 138 cm

  Star Fighter, även kallad" Staren", är en väldigt snäll ponny på alla sätt och vis, glad och possitiv hela tiden. Kan ha lite svårt att stå stilla och vänta då hon inte är så gammal. Kan i vissa övningar kännas något vinglig. En av stallets handikapphästar.  
 • Tequila II

  Tequila, f. 1993, Oliver - Lilja. ca 138 cm

  Tidigare varit privatponny i Gamleby och tävlade då hoppning. Ett fux sto som är snäll, lydig och lyssnar på sin ryttare. I ridhuset står hon alltid framför medellinjen utmed långsidan på grund av att hon är låg i rang och inte tycker om när de andra hästarna kommer för nära. Det är en ponny som är lagom i allt och gör sitt bästa.   
 • Postadress

  Magnus Andersson Ridskola AB
  Ralstorp 1
  585 97 Linköping
 • Kontakt

  Elin - 0707444256
  Magnus - 0703521355
  E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Företaget

  Org. nr. 556773 – 6862
  Bg. 329 - 0376