logga

Offical Partner of:
stockholm 000

Försäkringar

Marsab har försäkringar för sin verksamhet. Det innebär att hästar, instruktörer, utrustning etc, är försäkrade genom Magnus Andersson Ridskola ABs försäkringar. Genom denna försäkring är samtliga, som vistas på anläggningen försäkrade. Vi har denna försäkring för att säkerställa att ALLA har ett grundskydd.

I och med att all utbildning sker i Linköping Fältrittklubbs (LFKs) regi är alla medlemmar i klubben försäkrade via klubben. Därför är det SYNNERLIGEN VIKTIGT att varje elev är medlem i LFK. marsab tar inte emot någon elev som inte är med i LFK och vi kollar detta noggrant men det är också viktigt för er, elever, att säkerställa att ni har medlemskap i LFK.

Ovanstående försäkringar gör att varje individ som vistas på anläggningen har ett grundskydd. MEN ridsport är, tyvärr, en olycksdrabbad sport. Vi rekommenderar därför en utökad olycksfallsförsäkring. Såväl marsabs som LFKs försäkring (genom Svenska Ridsportsförbundet) finns i Länsförsäkringar. Vi har därför tagit kontak med dem och frågat hur ni som elever på bästa sätt borde vara försäkrade. Nedan ser du lite text från dem och även några länkar, men vi vill poängtera att motsvarande föräkringar finns även från andra försäkringsbolag.

Länsförsäkringar:

Vår barnförsäkring ger det bästa skyddet för ditt barn eftersom den gäller både för olyckor eller om barnet blir sjukt under en lång tid. Den lämnar inte bara ersättning för invaliditet utan även för ekonomisk första hjälp, akutvårdsersättning, sjukhusvistelse samt kostnader vid olycksfall (ridhjälm, glasögon, kläder) mm.

För er som inte är barn täcker vår individuella olycksfallsförsäkring invaliditet vid olycksfall samt även kostnader (hjälm, kläder, glasögon), akutvårdsersättning och sjukhusvistelse mm så länge du inte är professionell idrottsutövare.
 • Postadress

  Magnus Andersson Ridskola AB
  Ralstorp 1
  585 97 Linköping
 • Kontakt

  Elin - 0707444256
  Magnus - 0703521355
  E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Företaget

  Org. nr. 556773 – 6862
  Bg. 329 - 0376