logga

Offical Partner of:
stockholm 000

Utbildning

Vår affärsidé är att utbilda ungdomar och vuxna i klassisk ridning inom områdena:

 •     Hoppning
 •     Dressyr
 •     Handikappridning
 •     Galopp
 •     Horsemanship
 •     Fälttävlan

Såväl i bredd som djup.

Idag lever vi inte upp till allt detta! Vårt mål är däremot att successivt angripa de olika delarna och erbjuda olika typer av aktiviteter inom respektive område.

Hoppning

Det är ingen hemlighet att St Ånestad har haft ett stort fokus på hoppning. Idag uppfattar vi oss ha en bra utbildning inom området. Vi startar dessutom nu specialkurser inom området och det kombinerat med andra hoppaktiveter så ser vi oss heltäckande.

Dressyr

I våra kurser ingår en grundutbildning i dressyr. Nu tar vi tag i detta och erbjuder specialkurser inom området. Vi hoppas att detta kommer öka intresset för dressyr och därigenom öka kraven på oss att utöka utbudet av aktiviteter.

Handikappridning

Idag har vi en grupp med handikappade elever som rider varje vecka. Vi på ridskolan uppskattar denna grupp mycket och har förhoppning att kunna utöka gruppen med fler ridande och kanske även få till flera grupper.

Galopp

Galopp! Ja, det är så att det har förts diskussioner mellan marsab/kommunen och Svensk galopp om att etablera sig i regionen. Hur det blir med detta får framtiden utvisa, men ni kommer att få se galoppaktiviter på skolan under hösten eller våren.

Horsemanship

Att ta hand om hästen är a och o. Vi försöker att lära ut vad en häst behöver och hur den reagerar på olika saker. Vi människor måste förstå hästen för att hästen ska må bra. Mår hästen bra och är harmonisk så får vi största utbytet av den. Horsemanship sker kontinuerligt, vid alla möten med hästen på St Ånestad.

Fälttävlan

Fälttävlan är inget vi idag utbildar i hos marsab. Intresset är stort men anläggningen sätter sina begränsningar. Det innebär att vi kommer ha begränsat med kurser i fälttävlan men däremot kommer det att ske aktivieter inom diciplinen.

 • Postadress

  Magnus Andersson Ridskola AB
  Ralstorp 1
  585 97 Linköping
 • Kontakt

  Elin - 0707444256
  Magnus - 0703521355
  E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Företaget

  Org. nr. 556773 – 6862
  Bg. 329 - 0376