logga

Offical Partner of:
stockholm 000

Ridlärarna

Idag har MARSAB 4 anställda. Utbildningen hos dessa varierar men alla har en grundläggande utbildning som ridlärare kombinerat med diverse extrautbildningar. Instruktörerna och ridledarna fortbildas kontinuerligt. Samtliga har stor erfarenhet av såväl ridning som utbildning.

 • magnus

  Magnus Andersson, Ridinstruktör

  Magnus har drivit eget företag i 15 år varav 13 år inom hästnäringen. Han har jobbat som ridinstruktör i snart 30 år och har genomgått Svenska Ridsportsförbundets instruktörsutbildning t o m RIK1. Magnus har sitt största intresse inom hoppning och är där certifierad A-banbyggare. Förutom att vi ser honom i manegen så examinerar han banbyggare och utbildar banfunktionärer. Han är anlitad på internationell nivå som banchef och har byggt åt bl a Linköping, Stockholm och Göteborgs horse show. Intresset för avel har utvecklats hos Magnus och han är numera aspirant för unghästbedömning.
 • Elin 21

  Elin Evaldsson, Ungdomsledare

  Elin har jobbat som ungdomsledare i 12 år på St Ånestad. Hon har fått ta ett större ansvar för det administrativa arbetet på ridskolan men leder självklart flera lektioner. En hel del tid går även åt till att utbilda ridskolans hästar samt tävlar en del på egen häst och ridskolans hästar. Elin har genomgått Ridsportsförbundets Ungdomsledarkurs 1-3.

 • Postadress

  Magnus Andersson Ridskola AB
  Ralstorp 1
  585 97 Linköping
 • Kontakt

  Elin - 0707444256
  Magnus - 0703521355
  E-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Företaget

  Org. nr. 556773 – 6862
  Bg. 329 - 0376